top of page

מתכון לקרקר בריאות (ללא גלוטן)! נועה דורון פנוש, דיאטנית קלינית



קרקר בריאות

קרקרים שהפכו לשם השני שלי... תמיד מביאה אותם לאירוח או סתם משוויצה. הם כל כך קלים להכנה שזה מביך, טעימים למות ובריאים.


חומרים:

65 גרם שומשום

65 גרם פשתן

80 גרם גרעיני חמניות

40 גרם גרעיני דלעת

75 גרם קמח טף

75 גרם שיבולת שועל,

5 גרם מלח

15 גרם שמן זית

420 גרם מים.


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות

מערבבים את כל החומרים

מורחים על שתי תבניות תנור מרופדות בנייר אפיה

אופים 12 דקות, חותכים לקוביות 4-5 ס"מ ואז אופים עוד 30 דקות.

20 קלוריות לקרקר משגע! נועה דורון פנוש היא דיאטנית קלינית המטפלת בשינוי הרגלי אכילה הן לאורח חיים בריא, הן למטרות הרזיה והן למטרות קליניות רפואיות. היא מתמחה בתזונה להרזיה, תזונת בני נוער וילדים ותזונה לספורטאים. בוגרת תואר ראשון בתזונה קלינית באוניברסיטה העברית, תואר שני במדעי הרפואה בפקולטה לרפואה בתל אביב, הנחיית קבוצות בפקולטה לעבודה סוציאלית באוניברסיטת תל אביב וכמו כן לימודי תזונה לספורטאים בווינגייט. בעלת התמחות בפסיכותרפיה לדיאטנים, בתוספי מזון ובהפרעות אכילה.





bottom of page